március 12, 2016

UNICEF adományozás

Segíts Te is, hogy jót tegyünk az arra rászorulókkal.  Segíts te is hogy később egy menő technikai Unicef-es pólóban edzhess.

A Széchenyi István emlékverseny és benne Budapest Kupa Regatta nagy lépést tett előre: megkezdtük együttműködésünket az UNICEF-fel.

A világon összesen 230 millió gyerek él konfliktus súlytotta területen, a menekült gyermekek száma egyre csak nő. Az UNICEF az adományokból több mint 100 országban 300 projectben vesz részt. Magyarországon is céljukként tűzték ki a gyermekéhezés megállítását.

A migráns válság előtt is, de a menekültek hazánkon történő áthaladása óta sajnos még több gyermek él országunkban és az egész világon igen rossz körülmények között. Az Unicef elsődleges célja, hogy minden gyermek megfelelő ételhez és lakhatáshoz jusson.

Ha több mint 2500 forint felett adakozol, vagy adakoznak barátaid/ ismerőseid a személyre szabott oldaladon megajándékozunk egy Unicef/Budapest Cup logóval ellátott technikai pólóval!  Adakozz, hogy ne legyen annyi éhező gyerek és mi megajándékozunk egy menő Unicef-es  technikai pólóval!

A személyre szabott profilod linkjet megoszthatod barátaiddal és akkor ők a te profilod alatt tudnak gyűjteni.

Mit kell tenned:

  1. Készíts fotót a csapatodról
  2. Regisztrálj itt http://www.unicefcsapat.unicef.hu/hu/jelentkezesi-lap
  3. Válaszd a Budapest Kupa Regattát
  4. A rendszer küld egy linket, amelyet később tovább megoszthatsz barátaiddal és nyomon követheted a személyes gyűjtésed állását
  5. Bankkártya segítségével tetszőleges összeggel támogathatod az UNICEF gyermekvédő programjait.

Bármekkora akadozásnak örülünk, mutassuk meg evezős közösségünk erejét!

Támogasd versenyünket azzal is, hogy támogatod együttműködésünket az UNICEF-fel és Te is adakozol.

Kövesd adományod útját és a facebook oldalunkat, hogy megtudd éppen ki vezeti az adománygyűjtő listát!