Rekordszámú nevezés a 10. Budapest Kupa Regattán!

Hétvégén lezárult a regisztráció, összesítettük a nevezéseket, amelyek ismét nagy számban érkeztek: összesen 61 nyolcas nevezett, ami a legnagyobb nyolcas nevezési szám a Budapest Kupa Regatta 10 évében. A nyolcasok mellett 14 női négypár is regisztrált a versenyre.
>> Itt találjátok az előzetes nevezési listát

Még maradt néhány szabad hely az egypárevezős versenyben, így annak nevezési határidejét meghosszabbítjuk március 15-igEz az év az első, hogy tudtok skiffben is indulni, emiatt tovább nyitva hagyjuk a regisztrációt erre az új lehetőségre, másrészt több érintett is versenyez a március 7-i magyar válogatón és az eredményességtől függ a regattán való részvételük.
>> Itt tudtok még nevezni!

A verseny idei támogatói között idén is üdvözöljük korábbi partnereinket Microsec Zrt.-t, Blue Kft.-t, Waldorf Cateringet, az Orrlabda.hu Kft.-t és új támogatóként a Lite Boat hazai forgalmazóját, az Invictus Bt.-t.

A versenyrendezésénél tekintettel kell lennünk az Európában is megjelent koronavírus (COVID-19) járványra. A szervező bizottság szorosan követi az új koronavírus (SARS-CoV-2) megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzetet, folyamatosan egyeztetett a kérdésben népegészségügyi / járványügyi szakemberekkel. A higiéniai szempontok figyelembevételén túl jelenleg nem indokolt a verseny megrendezésére vonatkozó különleges intézkedés, korlátozás.

A téma kapcsán található bővebb információ, valamint a nemzetközi evezős szövetség ajánlása az alábbi linken található:
http://www.worldrowing.com/news/update-the-coronavirus-covid

További tájékoztatások:
https://koronavirus.gov.hu/
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

A résztvevőket érintő utazási, valamint egyéb korlátozások, megfontolások következtében benyújtott előzetes lemondásokkal kapcsolatban, illetve a verseny esetleges hatóságok általi felfüggesztése esetén a koronavírus kapcsán, az általános versenyszabályok alapján jár el a szervező bizottság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .