Elkészült az új Budapest Kupa honlap!

Kedves evezős barátaink!

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült a “Evezős Évadnyitó 26. gróf Széchenyi István Emlékverseny és 6. Nemzetközi Budapest Kupa” hivatalos honlapja! A Danubius Nemzeti Hajós Egylet büszke rá, hogy idén is megrendezi a hazai evezős évad egyik legszínvonalasabb és legtöbb nemzetközi evezős csapatát megmozgató üldözéses evezős regattát!

Az oldalakon megtalálhattok minden információt, amire szükség van, hogy egy első benyomást szerezzetek a regattáról, a helyszínről és a hangulatról. Folyamatosan frissítjük az oldalt a következő versenyre való felkészülés során. A korábbi évek versenyeiből is töltünk fel szelektált képeket, videókat.

Ha szeretnétek azonnal megkapni a legfrissebb híreket a versennyel kapcsolatban kérünk benneteket, hogy kedveljétek az angol vagy magyar facebook oldalunkat.

Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek a versennyel kapcsolatban, ne habozzatok és lépjetek kapcsolatba velünk [email protected] vagy használjátok az oldalsávban található üzenő felületet.

Célunk, hogy újra egy egyedi evezős eseményt rendezzünk nektek Budapest szívében, mely méltó megnyitója a hazai evezős évadnak!

Üdvözlettel: A szervezők !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .