FELHÍVÁS – Két hét múlva zárul a nevezés

Thanks for the picture to CC Possillipo, Naples

Thanks for the picture to CC Possillipo, Naples

A következő Evezős Évadnyitó 26. gróf Széchenyi István Emlékverseny és 6. Nemzetközi Budapest Kupa nevezéseinek leadási határideje 2016. március 2.

A nevezések leadására online oldalunkon van lehetőség, amit a regisztráció menüben tehettek meg a legkönnyebben!

Idén rekord számú nevezési létszámot várunk eddig összesen több mint 40 nyolcas jelezte részvételi szándékát, ami az időszakhoz mérten jelentős. Több, mint 15 csapat fog részt venni a Capital Cup verseny sorozaton keresztül, akik már indultak Zágrábban az „Eights on Sava” regattán. A körverseny 3. egyben záró eleme a WienerAchter május 14-én Bécsben.

Kérjük a hazai klubok képviselőit, ha tudnak hajókölcsönzéssel segíteni, akkor azt jelezzék a szervezők felé az info@budapestcupregatta.com címen.

Az idei évben szeretnénk azzal is növelni a résztvevők számát, hogy összehozzuk azokat, akik ugyan szívesen indulnának, de nincsenek meg nyolcan, vagy nincs ilyen hajójuk. Az ilyen evezősök jelentkezését is várjuk az info@budapestcupregatta.com címre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .