Lássuk az idei Budapest Kupa nevezéseket!

Először is köszönjük, hogy neveztél a 2019-es Budapest Kupa Regattára, nagy öröm, hogy idén (is) találkozunk!

Összesen 59 nevezés érkezett érkezett Európa-szerte hét országból. A magyar egységek mellett német, osztrák, szlovák, horvát, lengyel és természetesen olaszországi evezősök vesznek részt a regattán.

A csapatok többsége nyolcasban regisztrált, de nem maradhatnak el a női négypárok sem és a versenyben indulnak látványos nyolcpárok is. A korosztályi kategóriák köre igen változatos: még akkor is, ha a masters hajók dominálnak, nagyszámú induló van az open, az egyetemi és a fiatalabb kategóriákban, és ezen túlmenően számos mix egység nevezett.

Nagyon izgalmas látni a résztvevők sokféleségét, régi motoros Budapest Kupa arcok mellett lesznek csapatok, akik először járnak nálunk. Vannak olyan evezősök, akik korábban a legfiatalabbak voltak a versenyen és a szemünk előtt nőnek fel évről évre, és vannak olyan amatőrök, akik egyre több tapasztalatot szereznek töretlen, minden éves részvételükkel.

A következő hetekben megküldjük a részvételhez szükséges információkat, emellett arra bátorítunk, hogy akkor is töltsd velünk a napot a Duna-parton, ha nem indulsz a versenyen.

Bármi legyen is az egyes résztvevők célja a Budapesti Kupa Regattán, a jókedv és szórakozás mindenkinek elsődleges.

Szóval hamarosan,
április 6-án találkozunk a Szent 23. János Pápa parkban!

Addig is kövess minket Facebookon és Instagramon és jó evezést!

View this post on Instagram

This year too. #budapestcupregatta #duna #danube #donau #regatta #racing #crew #danubiusnemzetihajosegylet #hunrowing #canottaggio #canotaj #canottaggioitaliano #orrlabdahu #budapest rowing #rowinglife #rowingfamily #rowingrelated #rowingcommunity #magyarevezosszovetseg #evezes #rudern #aviron #veslanje #veslaski #roei #danubius #szechenyi #eights #universityrowing #evezés

A post shared by Budapest Cup Regatta (@budapest_cup_regatta) on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .