Fontos tudnivalók

Kedves résztvevők!

Már csak pár nap van hátra a Budapest Kupáig. A fontos tudnivalókat megosztjuk veletek, hogy az esemény minél gördülékenyebb menjen és élvezetesebb legyen a számotokra. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok el a csatolt dokumentumokat!

Idén több változás is történt a tavalyihoz képest. A nagy érdeklődés következtében már 3 divízióban rajtoltatunk (10:00-11:20-12:40). Mellékletként találjátok a teljes rajtlistát, az alapján tudni fogjátok a pontos rajtidőtöket. Minden csapatot nyomatékosan kérünk, hogy a kiírt rajtjuk előtt legalább 5 perccel jelenjenek meg a rajtzónába, különben büntető időt fognak kapni! Továbbá a balesetek és egyéb kellemetlenségek elkerülése végett pontosan kövessétek a rajtbírók utasításait!

A regisztrációnál tudjátok befizetni a nevezést és a hajóbérlést (amennyiben ezt előtte nem tettétek meg), felvenni a rajtcsomagotokat, amiben az ebédjegy, a kormányosok hátára rögzíthető rajtszám, és a rajtszám tartozik. Az utóbbiért 3000Ft/csapat letéti díjat kérünk, amit visszaadunk a rajtszám leadásánál.

Minden kormányosnak kötelező mérlegelni. Ezt meg tudják tenni akár már pénteken is, de szombaton is lesz rá lehetőségük a regisztrációnál.

A rendszerbe automatikusan bekerülnek azok a gépjárművek, amelyek behajthatnak a Margitszigetre, így nem fogtok külön kártyát kapni. Parkolni a DNHE klubházánál lehet, ami a sziget Pest felőli oldalán találhattok meg. A verseny térképe:  https://budapestcupregatta.com/?page_id=285&lang=hu

A versenyen megvásárolható 3000Ft áron a verseny hivatalos emlékpólója. Erre rendeléseket várunk. A póló vásárlásával támogatjátok az UNICEF gyermekvédő programjait! Mellékelve a látványterv.
unicef póló

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel az eseménnyel kapcsolatban, bátra keressetek meg bennünket! Ha módosítani szeretnétek, erre a regisztrációnál lesz lehetőség.

Sikeres felkészülést! Találkozunk április 2-án!

BudapestCup_ Start Zone_magyar

Budapest Cup Startlist 2016

2016 Budapest Kupa információs csomag_jav

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .